Mobil: 06 (30) 905 87 21
Tel./Fax: 06 (72) 225 775
E-mail:info@rapidmotors.hu
Új erő a traktornak!


Egy mezőgazdasági gépnek nehéz, megterhelő és mostoha üzemviszonyok között kell megbízhatóan helytállni, nap mint nap. Ma már létezik egy plusz erő, ami ezen elvárások mellett, többlet teljesítmény biztosít a mezőgazdasági szektor részére. Szánt, arat, vontat, emel, órákig dolgoztatható szántóföldeken, emelkedőkön is, kihasználva a maximális teljesítményt.

A RAPID TRAKTOR TUNING központi erő a mezőgazdasági gépeknek.


Egy meglepő teljesítmény


Egy traktor, ami 20- 30%-al nagyobb teljesítménnyel, mind emellett 8-10%-os (vásárlói visszajelzések alapján) fogyasztáscsökkenéssel nehézségek nélkül megbirkózik a feladatokkal. Ez a Rapid-dal szerelt traktor ereje.

Ez a kiegészítő digitálisan állítható tuning box minden elektronikai vezérlésű, turbó dízel motoros mezőgazdasági járműveknél használható.A Rapid Tractor Tuning több éves nagy szakmai háttérrel és tapasztattal kifejlesztett Nyugat Európai technológia eredménye. Nagyon könnyen beszerelhető és használható, ütés és vízálló. Utastérből egy kapcsoló segítségével változtathat a gép vezetője a gyári, illetve a növelt teljesítmény között.

A növelt teljesítmény (20-30%) egy digitális konzol segítségével csökkenthető a tulajdonos igénye szerint.
Egyik előnye a sok közül az egyszerű kezelés.
Optimalizálja a motor teljesítményét, növelve a nyomaték szolgáltatását és a reális teljesítményt, odafigyelve a környezetvédelmi előírások betartására és nem utolsó sorban a motor élettartamára.Minden Rapid Kit-re 14 nap visszavásárlási garanciát biztosítunk. A termékre 36 hónap jótállást vállalunk, üzemszerű használat mellett.

Minden RAPID termék TÜV (Technischer Überwachungs - Verein: Műszaki Ellenőrző Egyesület) vizsgával rendelkezik.


Példa a teljesítménynövelésre:

Típus Eredeti teljesítmény Teljesítmény a RAPID Tractor-ral

John Deere 8250

            295

               384

New Holland Ts 135A (utolsó széria)

            162

               211

Alkalmazható:

Case
Claas
Fendt
John Deere
Massey Ferguson
Mc Cormik
New Holland
Steyr
Valtra
Deutz-Fahr
Hürlimann
Lamborghini
Landini
Same
Valmet

típusoknál

...és a további tipusok fejlesztése nem ért véget!


Példák a fogyasztáscsökkenésre:
  • Egy John Deer 6920 - as traktor adott szántóterület megműveléséhez 800 liter gázolajat fogyasztott. A Rapid box használata során elegendő volt a 720 liter üzemanyag kevesebb idő alatt. Ezt úgy is értelmezhetjük, hogy a Rapid használata mellett az elfogyasztott 800 liter üzemanyaggal 10 - 12 %-al nagyobb földterületet tudott megművelni azonos idő alatt.
  • Egy Case MX 240 traktor 40 hektáros földterületet tárcsázott fel adott idő alatt. A Rapidbox használatával ugyanannyi idő és üzemanyag felhasználása mellett a megművelhető földterület 44 hektárra nőtt. A munkaterület megművelése során a munkasebesség 1.5 - 2 km/h -val növekedett .
  • Ezen traktort PTO (teljesítmény leadó tengely) tengelyhez csatlakoztatható NEB-AW 400 -as teljesítménymérő paddal névleges 277 Le -t mértünk 1800 1/min -es fordulaton. Rapiddal gyári kalibrálás mellett ugyanezen fordulaton a teljesítmény 360 Le -re emelkedett a környezetvédelmi normák betartása mellett.

rapid traktor, rapid tractor, traktor tuning, tractor tuning